Der hvor det klør  #Til minde om Anyway

JEG ER SÅ GLAD! JEG ER SÅ GLAD!
Ting jeg er glad for:
Det er forår om fem dage!
Det er allerede forårsvejr! (Ej… okay, det bare små plusgrader… men der er hverken frost eller sne eller is når jeg er udenfor… De fantastiske tyve minutter af min hverdag.)
Min forkølelse er gået væk!
Det er NBA All-Star Weekend 2012!
Jeg har fået en gave! Min forhenværende koreansklærer (for klassen på min arbejdsplads) fandt mig på mit kontor og hev mig til siden. Hun gav mig et halstørklæde (der sjovt nok var Made in Germany). Det var enten fordi hun ikke skulle være på stedet længere, eller fordi hun ikke skulle undervise mig længere, og vidste, at jeg tager hjem til sommer (det hele foregik på koreansk, og jeg har ikke været så god en elev, at jeg forstod det hele). Og så var der noget med hendes mor. Tror også gaven var fra hendes mor (hvis strikke-egenskaber er blevet omtalt meget i vores undervisningstimer). Og så var der også en gave til min mor (hej mor!).
Pizza på kontoret med Hui-Ju! Åh jæææs.
Tog i forgårs en uplanlagt lur fra kl. 20 til kl. 3! Børstede så tænder, tog nattøj på og kiggede på billeder af tærte. Sov igen fra kl. 5 til kl. 8.30. Det er sammenlagt det største antal timer søvn jeg har fået på en hverdags-nat i lang tid.
Hele Freaks and Geeks er på YouTube! Med spanske undertekster (super-lærerigt).
Mine voksenelever kunne tyde min tegning af Carrefour-logoet!
Ting jeg ikke er så glad for:
Har lige googlet Carrefour-logoet. Har altid set det som en mærkelig, abstrakt fisk. Det er åbenbart (ifølge internettet) et C i en rude (lige som dem på spillekort). Jeg kan bedre lide tanken om en abstrakt fisk. Mit forhold til Carrefour er for evigt ødelagt.
I stedet for min forkølelse har jeg igen fået en eller anden semi-livstruende sygdom. Godt jeg har mit lager af tys-tys-piller. (Det er i øvrigt det samme ansigtsfis, som jeg havde i efteråret. Jeg gider det ikke.)
Anyway er væk. For altid. Anyway er det usikrede netværk, jeg indtil denne uge har stor-snyltet på. Men den tid er forbi. Overboen er flyttet, og med flyttede Anyway. Og forhåbentlig også nat-violinisten.
Jeg er nu (næsten) fuldt afhængig af utroligt ustabile LGI-IP6000T, der i dag har bestemt sig for at være mega-nederen og overhovedet ikke virke. Så jeg må sidde i stuen, hvor iptime fungerer (jeg har en anelse om, at det er Granne-kvinnan & Co., der har det). Jeg gider det ikke. KOM TILBAGE ANYWAY!!!

JEG ER SÅ GLAD! JEG ER SÅ GLAD!

Ting jeg er glad for:

 • Det er forår om fem dage!
 • Det er allerede forårsvejr! (Ej… okay, det bare små plusgrader… men der er hverken frost eller sne eller is når jeg er udenfor… De fantastiske tyve minutter af min hverdag.)
 • Min forkølelse er gået væk!
 • Det er NBA All-Star Weekend 2012!
 • Jeg har fået en gave! Min forhenværende koreansklærer (for klassen på min arbejdsplads) fandt mig på mit kontor og hev mig til siden. Hun gav mig et halstørklæde (der sjovt nok var Made in Germany). Det var enten fordi hun ikke skulle være på stedet længere, eller fordi hun ikke skulle undervise mig længere, og vidste, at jeg tager hjem til sommer (det hele foregik på koreansk, og jeg har ikke været god en elev, at jeg forstod det hele). Og så var der noget med hendes mor. Tror også gaven var fra hendes mor (hvis strikke-egenskaber er blevet omtalt meget i vores undervisningstimer). Og så var der også en gave til min mor (hej mor!).
 • Pizza på kontoret med Hui-JuÅh jæææs.
 • Tog i forgårs en uplanlagt lur fra kl. 20 til kl. 3! Børstede så tænder, tog nattøj på og kiggede på billeder af tærte. Sov igen fra kl. 5 til kl. 8.30. Det er sammenlagt det største antal timer søvn jeg har fået på en hverdags-nat i lang tid.
 • Hele Freaks and Geeks er på YouTube! Med spanske undertekster (super-lærerigt).
 • Mine voksenelever kunne tyde min tegning af Carrefour-logoet!

Ting jeg ikke er så glad for:

 • Har lige googlet Carrefour-logoet. Har altid set det som en mærkelig, abstrakt fisk. Det er åbenbart (ifølge internettet) et C i en rude (lige som dem på spillekort). Jeg kan bedre lide tanken om en abstrakt fisk. Mit forhold til Carrefour er for evigt ødelagt.
 • I stedet for min forkølelse har jeg igen fået en eller anden semi-livstruende sygdom. Godt jeg har mit lager af tys-tys-piller. (Det er i øvrigt det samme ansigtsfis, som jeg havde i efteråret. Jeg gider det ikke.)
 • Anyway er væk. For altid. Anyway er det usikrede netværk, jeg indtil denne uge har stor-snyltet på. Men den tid er forbi. Overboen er flyttet, og med flyttede Anyway. Og forhåbentlig også nat-violinisten.
 • Jeg er nu (næsten) fuldt afhængig af utroligt ustabile LGI-IP6000T, der i dag har bestemt sig for at være mega-nederen og overhovedet ikke virke. Så jeg må sidde i stuen, hvor iptime fungerer (jeg har en anelse om, at det er Granne-kvinnan & Co., der har det). Jeg gider det ikke. KOM TILBAGE ANYWAY!!!